in

Procurorul sportiv

Cel mai cunoscut procuror din Cta, ,,Cattani din sud-est” asa cum e supranumit, Teodor Niță este și un mare iubitor de sport. Ca un simplu cetățean, iarnă sau vară, îl poți vedea pedaland pe bicicleta stil chopper.

Ecologist convins, Teo face cativa mii de kilometri pe an dând din pedale, salvând astfel atmosfera de ceva tone de noxe emanate de mașina personală. Pe lângă lupte și mers cu bicicleta, procurorul constantean mai face și ture de bazin, înotul fiind una din pasiunile sale. Nita Teodor se mandreste si cu sensei-ul care l-a indrumat pe calea sporturilor martiale.

Nae Dumitrescu de la Club Traditional Karate Eforie – este profesorul lui Teo. Prin munca sustinuta alaturi de sensei, procurorul constantean a reusit sa obtina centura neagra 3 DAN.

Familist de scoala veche, Teodor Nita isi adora nepotica. Dupa familie si job, sportul ii ocupa o mare parte din viata. Lasand la o parte zilele ploioase si perioada cu zapada, cand e nevoit sa apeleze la masina, in rest, bicicleta ii este principalul mijloc de transport. Apoi încărcat la maxim cu energie pozitivă, Teo Niță se luptă cu partea infracțiunilor penale. Cu mare randament. Marius Stirbu

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

APC isi va recupera o parte din cheltuieli prin vanzarea navei Queen Hind

Patronul de la Hercules Home a venit la audieri inarmat cu un cutit / Vitcu Iulian construise ilegal un beach bar pe plaja