in

Romulus e vecin cu Saligny

E zona cea mai scumpa si ravnita din oras. Vederea la mare – cu statuia lui Saligny in dreapta si Cazinoul in stanga este unica si foarte putini isi pot permite o achizitie imobiliara in zona. Cladirea cu pricina iese in evidenta prin albul stralucitor.


Cu siguranta, multa lume se intreaba cine e norocosul ? Va spunem noi ; Romulus Dumitrana. Un apropiat al primarului Radu Cristian din Mangalia.

Conform ultimei declaratii de avere, intocmite pe vremea cand era administrator public in cadrul Municipiului Mangalia, Romulus Dumitrana este unul din cei mai bogati dobrogeni. Doar prin prisma pamantului pe care il are in proprietate. 212.000 mp de teren situat in Constanta. Nici nu mai conteaza pretul metrului patrat, ca vorbim de un minim de 60 euro mp in zona Viile Noi sau de 1.000 euro mp pe malul marii, Romulus sta foarte bine financiar.

Domiciliul din buletin il mentine oficial in pozitia de om simplu ce sta intr-un bloc construit pe timpul comunismului. Respectiv pe strada Plopilor din Mangalia. Prefera insa sa isi clateasca privirea cu rasaritul de soare de pe faleza Cazinoului.

Reuseste sa isi parcheze masina de teren exact in fata cladirii, chiar daca este destul de greu sa aduci un Jeep tocmai acolo (nu exista acces auto direct). Insa. Mai mult decat interesant; Romulus nu are oficial nici o afacere care sa ii confere prosperitate. Nu detine societati comerciale (ultima in care figura administrator a fost ASCI SRL in 2012). Acesta nu are in scripte nici macar o actiune la privat sau stat. Totul pe salariul primit. Cat era administrator public incasa 51.811 lei pe un an intreg de munca. Nu stim cat e salariul de director al Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia, acolo unde a prins post de director general in 2020.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atenție, se întrerupe furnizarea apei în zona str. Pescarilor din cartierul Faleză Nord!

CN APMC ,,conduce” fara permis / Pilotajul maritim se desfasoara in acest moment fara a avea o baza legala