in

Ruptura cu multe zerouri dintre Comanescu si Shogunul

Cum se strica totul. Prietenie, parteneriat de afaceri dispar cand la mijloc sunt banii.

Gabriel Comanescu
Gabriel Comanescu

Pe fata, Gabriel Comanescu isi declara ,, dragostea” si respectul fata de fostul partener in afaceri cu miros de titei marin. In fapt, patronul GSP-ului la driblat financiar pe Calin Marinescu in acelasi stil prin care angajatii plang dupa salariile neachitate.

Am sa iti dau, dar tii dau cand vreau eu! Nu doar muncitorul de pe platforma petroliera pateste asta, Shogunul simtind asta pe pielea lui tabacita de lup de mare. Normal ca si sumele sunt respectabile avand in vedere calibrul celor doi. Beneficiind de aceiasi umbrela deschisa de Basescu pentru afacerea platformelor petroliere, Comanescu si Marinescu au lucrat bine la inceput.

Tigitrans-ul lui Calin duduia la capacitate maxima asigurand bunul mers al activitatii GSP-ului lui Gabriel. Din 2007 incepand cu retehnologizarea platformei marine de foraj Jupiter si pana prin 2015 atunci cand a fost fabricata structura metalica pentru Stinger si montaj pe Bigfoot 1, barja GSP cu sistem de poziţionare dinamica clasificata. In toata aceasta perioada s-au derulat vreo noua contracte cu valoare intre 150.000 de dolari si 7.000.000 dolari. De la simple structuri pana la constructia si utilarea unei platforme marine de exploatarea gazului. Toate bune si frumoase pana cand s-a rupt lantul de intelegere, sa nu ii spunem de iubire. Oficial, Gabi Comanescu considera ca are o relatie excelenta de afaceri cu Marinescu. Pe de alta parte, Shogunul se pare ca nu il mai agreeaza sub nici o forma pe mogulul GSP , marul discordiei fiind trei milioane de dolari pe care Comanescu ii are de dat patronulului TGT. Probabil asta ar fi si cauza disparitiei in ultimii trei ani a GSP din proiectele Tigitrans.

Calin Marinescu
Calin Marinescu

Pana una alta, GSP vrea inca 500 de oameni care sa munceasca pe o remuneratie ipotetica. Desi au fost cazuri in care oamenii au apelat la greva foamei pentru a primi salariile restante chiar si de jumatate de an , conducerea companiei anunta cu emfaza, angajari masive. Pe langa cei 350 de oameni care asteapta cu emotii ipoteticele salarii in fiecare luna, GSP mai vrea 500 de muncitori sa lucreze in noile proiecte.

Marius Stirbu

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mircea Solcanu a redescoperit simplitatea vietii

Ce arunca constanteanul la gunoi / Poze de familie si incaltaminte noua in cutie