in

Se oprește apa în localitatea Valu lui Traian!

Apa

Joi – 15 februarie 2024, se vor executa lucrări de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de aducțiune, cu diametrul de 400 mm, de la nivelul Complexului de Apă din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei potabile în localitatea Valu lui Traian, cu excepția zonelor C și F.

Lucrările de modernizare fac parte din contractul de investiții cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL21 „Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”, în valoare de aproximativ 116 mil. lei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Biroul de Comunicare

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Iancu Cusu in vizita pe santierul vilei

Informare publică: UPDATE – Lipsă apă în localitățile Mihail Kogălniceanu, Culmea și Oituz!