in ,

Septimiu Bourceanu si-a mutat biroul in cladirea lui Tiriaki de la SC Marmara

Cladirea nou renovata se afla in piata Ovidiu. Perete’n perete cu Moscheea. Achizitionat de Paul Tiriaki – patronul de la SC Marmara Construct, imobilul gazduieste la parter un magazin de haine – de ,,firma”. La etaj, isi are sediul social firma amintita, apoi gasim PFA –ul lui Lucica Tiriaki, plus un vecin ,,celebru” – Septimiu-Sebastian Bourceanu cu a sa SC Salutem Et De Lege SRL.

În declarația depusă în primul an de mandat de senator, Septimiu-Sebastian Bourceanu a declarat că deține două terenuri și două case în Constanța și Cumpăna.În conturi, Bourceanu avea 27.000 euro și 1.400 lei și o pensie privată de 40.000 lei. În declaraţia de interese Bourceanu mai precizează că este asociat unic la SC Salutem Et De Lege SRL, valoarea acţiunilor fiind de 200 de lei.

Chiar daca Marmara SRL te duce cu gandul la Turcia, Sergiu Tudoricescu si asociatul Paul Tiriaki sunt dobrogeni get-beget. Initial, in 2014, cei doi au infiintat Marmara Donner si au deschis si restaurantul cu acelasi nume vizavi de Lupoaica. Din 2016 Donner a fost schimbat cu Construct. Astfel, cei de la Marmara au ajuns si pe piata constructiilor si amenajarii drumurilor. Iar acum le duduie afacerile prin zona Mamaia – Navodari.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O noua lansare editoriala – Pontica LV Supplementum

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din mun. Constanța!