in

Sorin Rugina apreciaza berea rece

Doctorul Sorin Rugina se relaxeaza savurand un pahar de bere rece la terasa. Impreuna cu un prieten, foarte bun se pare dupa zambetele largi afisate de amandoi, intr-o costumatie lejera de vacanta, Rugina a iesit la o terasa vizavi de piata Unirii – langa fast-food-ul Panda.

Au stat la taclale cam o ora si dupa o sonda de bere, au plecat la fel de fericiti si zambitori. Prof.dr. Sorin Rugină conduce, Universitatea Ovidius din Constanța, ca rector, din 2014 încoace.

Profesorul este, de asemenea, și șeful Catedrei de Boli Infecțioase de la Facultatea de Medicină a Universității constănțene. Sorin Rugină este medic primar în boli infecțioase din 1991, iar din 1998 este doctor în medicină cu lucrarea de doctorat intitulată „Contribuții la supravegherea și controlul infecțiilor intraspitalicești în unele secții cu risc epidemiologic crescut dintr-un spital clinic județean”.
M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ancuta Belu a pornit incorect – apoi Si-a bazat intreg mandatul pe ilegalitati

Politistul Constantin Iulian era ,,frate” cu infractorii / Informati din timp – hotii ii asteptau pe anchetatori cu cafea calda si gogosi