in ,

Stilul romanesc de a epata / Nu detii firme de milioane de euro – dar ai Porsche Taycan Turbo S

In occident – cand vezi un Ferrari, un Mercedes S Klasse sau un Porsche, clar e vreun industrias bogat sau vreo vedeta. In rest, pe strazile din Franta sau Germania, masini simple, normale ca si pret. La noi insa, ca la nimenea. Daca nu e fală – nu e nimic. Stam la bloc ,,ceausist” cu apartament ieftin si conducem masini de sute de mii de euro.

Exemple – nenumarate. Mai jos prezentam unul din ele. Pe strazile Constantei ,,sare” in ochi un Porsche Taycan – alb , deosebit. Ceva ce ar conduce Tiriac sau vreo odrasla a lui Comanescu. Posesorul masinii nu este insa milionar – in euro.

Proprietar este AutoXelar Develop Srl. Firma cu sediul social în comuna Cogealac, este detinuta de Butcaru Rares Andrei – nascut in 1991. Societatea a fost infiintata pe 8 iulie 2010 si are ca obiect de activitate : Comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun (CAEN: 4711).

Mai precis, vinde produse alimentare in cateva puncte din Constanta si Mamaia. Cum ar fi bufetul Tomis din statiune. Conform ultimului bilant depus – profitul a fost de 133.017 RON. Rares Butcaru detine si un Porsche Cayenne – tot alb.

Masinile sunt parcate in spatele unui bloc de pe bulevardul Mamaia. Un bloc simplu construit inainte de 1989. Societatea detinuta de Butcaru – s-a numit initial Kostas Comprest Agro Srl, apoi și-a schimbat denumirea in Xelar Develop Srl .

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare Publică: Lipsă apă în orașul Ovidiu din județul Constanța!

Atenție, se oprește apa în localitatea Cumpăna!