in

Strainu de la EuroEst SA are teren de 150.000 mp

Constantin Strainu este o persoană care posedă întinse domenii in orasul Constanta. Banii obtinuti in urma contractelor cu CFR, au fost investiti cu mare grija in terenuri.

Pe firma Romania Euroest – detine mai multe suprafete de teren in zona Cora Bratianu. Pe strada Justitiei regasim un prim lot cu intindere de 77.128 mp, iar lipit de el mai exista 65.463 mp teren construibil.

In al doilea lot, tot de-a lungul strazii Justitiei, Strainu are o ,,bucatica” de 11.665 mp. Afaceristul se poate mandri astfel cu o mosie de 154.256 mp teren in orasul Constanta. Un cartier intreg. Doar prin satelit poti cuprinde intreg domeniul Strainu.

Ca un mare latifundiar, Constantin Strainu detine cea mai mare resedinta din oras. Mult peste vila lui Comanescu sau casa lui Bosanceanu.

Situat pe strada Nicolae Titulescu, palatul lui Strainu domina peisajul din zona Peninsulara. Terenul pe care se ridică clădirea este de 506 mp, iar suprafaţă totală construită este de 1.310 mp. Casa a fost revendicata de urmasii proprietarului in 2008, iar apoi vanduta in 2014 catre Strainu . Structura imobilului este de tip D+P+E1+E2+Pod înalt, are 82 de încăperi, din care 58 camere, 14 băi, 10 holuri şi 12 balcoane, un garaj şi opt locuri de parcare. România Euroest SA a fost înfiinţată în 1998 de un fost angajat al CFR Constanţa, Constantin Străinu. Acesta S mai deţine alte trei firme, toate în domeniul feroviar: Euro Construct SA, Eurofer Trans SRL şi Tehnotrans Feroviar SRL. Principalele contracte ale lui Strainu sunt cu CFR –ul si alte companii de stat.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Terenul pe care vrea sa construiasca Kira Hagi

La scurt timp dupa ce am aflat ca are ambarcatiune de lux / Pambuca si-a luat yacht-ul din portul Tomis