in ,

Tapangea a reusit sa ridice blocul din Tomis 3

A inceput in forta prin 2017. La data respectiva, a primit avizul de oportunitate nr. 10891 din partea Direcției Urbanism. Planul urbanistic zonal pentru zona delimitată de aleea Cameliei, str. Pictor Ștefan Luchian, Școala Sportivă nr. 1 și Școala Gimnazială nr. 6, a fost inițiat de Tapangea Decebal și Maria. Au demarat lucrarea, iar apoi, pentru aproape doi ani, au pus lacatul pe poarta, santierul fiind abandonat.

La inceputul anului, au inceput sa se miste, iar acum, in luna aprilie, blocul e finalizat. O cladire moderna care, foarte curios, respecta baremul de inaltime din zona, de maxim cinci etaje. De obicei, investitorul incerca sa ,,stoarca” tot ce se poate din teren si urca cu cel putin trei sau patru etaje mai mult decat ii permitea PUZ-ul. Nu si in cazul lui Tapangea.

Cladirea este ridicata pe SC Absolut Developments SRL – pe pamantul proprietate a celor doi Tapangea. In acte apare un teren în suprafață de 550 mp, înscris în cartea funciară a UAT Constanța, conform contractului de vânzare – cumpărare autentificat sub nr. 1844/24.05.2011 la Biroul notarului public Florin Vișan. Pentru ca nu era de ajuns, in prima parte a lui 2014 au mai cumparat 342 mp si tot in acel an, inca 262 mp. Absolut Developments SRL, cu sediul pe bulevardul Tomis din Constanţa, a fost infiintata in 2016. Activitatea principală – dezvoltare imobiliară. Fondatori sunt Lucian Tapangea şi Decebal Tapangea, cel din urmă fiind şi administrator. Afaceristul Decebal Tapangea este actionar si la la Phoenix SA, iar Lucian Tapangea apare ca asociat doar în firma Absolut.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Presiune redusă a apei în mai multe cartiere din Constanța!

Informare publică: Lipsă apă pe mai multe străzi din municipiul Constanța!