in ,

Terenuri ,,interesante” scoase la vanzare

Pe langa miile de anunturi imobiliare, absolut banale, apar si unele foarte interesante. Astfel putem afla ca actuala parcare situata langa hotel Palas, e scoasa la vanzare. Terenul are 827 mp cu deschidere 41,5 m la strada Remus Opreanu.

Pretul de vanzare – 1.000.000 euro. Scump tare, dar vederea directa la mare isi are pretul ei. Ramanem in zona Peninsulara pentru a descoperi ceva la fel de interesant. O prima bucata din pamantul aflat intre hotel BTT si Liceul Eminescu – a fost scos si el la mezat.

Terenul este situat pe colt- bulevardul Tomis 33 cu strada Doinei. In pret te alegi si cu un certificat de urbanism obtinut in 2018 pentru P+ 2, POT 70%, CUT 2,5. Pret vanzare 425.000 euro. Pe locatia respectiva, pe timpul comunismului a existat o Gradina de Vara – un cinema in aer liber.

Iesim din zona veche si ne ocupam de spatiile verzi dintre blocuri. Terenul situat intre blocurile turn din zona Spitalului Judetean, e scos la mezat.

Doua terenuri de 1.081 mp si 796 mp, cu forme patrate si deschideri pe colt – la Strada Panselei si la Alei perpendiculare, cu Certificate de Urbanism. Aproximativ 1.500.000 euro – este pretul pentru ambele terenuri. Aici, la pachet, investitorul se va pricopsi si cu protestul locuitorilor din zona, care, nu numai ca vor ramane fara spatiu verde, dar vor ramane si fara lumina naturala si intimitate, cand se vor trezi cu un balcon la cativa metri de geam.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Unde locuieste Felicia Ovanesian

Atenție, se oprește apa în cartierul Palazu Mare!