in

Terzi si-a luat Rolls Royce

Patronul de la Colonadelor si-a cumparat un Rolls Royce Silver Spirit III fabricat in 1995. Nicu Terzi a platit aproximativ 20.000 euro pentru automobilul de lux.

Cu un motor de 6,7 litri ,V8 cu patru viteze, automat, automobilul este campion la eleganta si la … mancat benzina. In localitate poate consuma si 26 litri benzina la suta de kilometri, tocmai de aceea Terzi face drumuri scurte intre casa , terasa Colonadelor si maxim pana la spalatoria Ambient de la Gara. Mandru de achizitia sa, Nicu Terzi arata tuturor, ce monstru de motor exista sub capota lui Silver Spirit. Unul din cei mai cunoscuti afaceristi din Constanta, Nicu Terzi a pornit de jos, de printre halbele cu bere.

Pana la Revolutie a fost ospatar la Beraria Central de pe Stefan cel Mare. Detine acum mai multe afaceri in turism – Terasa Colonadelor, Hotelul Ten din Constanta, plus cel din Eforie Nord. In mod curent, Terzi se deplaseaza cu un Mercedes S 350, dar parcul de masini al familiei este compus din cele mai scumpe autovehicule, Porsche, BMW, Range Rover, Mercedes, toate SUV-uri.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

SC Tanase Cadastru SRL renoveaza vila din fata Catedralei

Tribunalul Constanța a desființat cea mai mare taxă fiscală emisă în România