in

Toni Iuruc sta la bloc

Logodnicul  Simonei Halep  este promovat  ca fiind un miliardar  ce isi traieste viata  in vila luxoasa din Bucuresti sau in casa somptuoasa din Constanta. Realitatea  este mult diferita fata de ce se vehiculeaza.  Iuruc  Apostol  Gabriel zis Toni – are ca domiciliul  permanent – un apartament normal cu trei camere.  Situat in Bucuresti  pe soseaua Stefan cel Mare, Nr 14, Bl 19 , Et 2, apartamentul are vedere  la Clubul Dinamo.

La  mal de mare nu exista vreo proprietate  de milionar, nici macar un apartament. Se pare ca singurul bogatas din familie  este …. logodnica  Simona Halep. Unica firma vehiculata  oficial ca fiind  o sursa  de profit  pentru Iuruc – AdVenture Advertising (implicata in campania electorala a lui Sorin Oprescu), este inchisa din data de 13 septembrie 2013.

Iuruc  a fost  vazut foarte des in compania  unui alt  afacerist aroman –  Dani Caramihai, cofondator şi director general al clubului Fratelli. S-a speculat ca sunt parteneri  in afacere, dar Iuruc nu are nicio treaba cu Fratelli. Anul acesta, probabil in vara, va avea loc nunta lui Iuruc cu Simona.  Evenimentul va fi organizat la un restaurant de lux din Constanța, conform tuturor tradițiilor machedonești.

 

 

 

Campioană  la Wimbledon, Simona Halep a doborât  încă o bornă în plan financiar după rezultatele înregistrate  în circuitul feminin de tenis. În 2019, Simona Halep a reușit să treacă pragul de 35 de milioane de dolari câștigate din tenis. Jucătoarea noastră a câștigat de-a lungul carierei 35.108.021 de dolari. În top all-time al câștigurilor din tenis, Simona Halep ocupă locul 5, fiind depășită de surorile Williams, Maria Sharapova și Caroline Wozniacki. O parte  din bani  au fost folositi  pentru  achizitionarea  unor  proprietati. Pe langa  hotelul de lux din Valea Prahovei, Halep  detine mai  multe imobile  in orasul Constanta.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un oras curat

Nu e membru PNL- dar e promovat de liberali / Secretarul general al PMP- Dorel Onaca a fost numit reprezentat la EMSA