in

Trafic blocat parțial pe str. Răscoalei din mun. Constanța!

Traficul rutier pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, tronsonul delimitat de str. Cuza Vodă și bd. Ferdinand, va fi blocat de miercuri – 03 august 2022, ora 08.00, până duminică – 07 august 2022, ora 20.00. Restricționarea circulației este determinată de lucrările de reabilitare executate la nivelul colectorului de preluare a apelor uzate menajere din zonă. Ca urmare a prăbușirii acestuia, este necesară înlocuirea conductei pe o lungime de aproximativ 50 m.

În perioada menționată, suprafața de desfășurare a intervenției va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. De asemenea, a fost informată şi societatea CT BUS S.A. Constanța, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

 Biroul de Comunicare

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Constanța: Atenție, se oprește apa în zona Peninsulară!

Adresa Consiliul Local al Comunei Castelu