in

Tucan Jr si-a deschis firma in Anglia, Pub-ul va fiinta insa – vizavi de Prefectura

Tucan Tiberiu Rafaello Cristian a inregistrat o societate comerciala, tocmai in Anglia. In timp ce la Constanta se judeca cu Administrația Județeană a Finanțelor Publice, pentru ceva datorii pe o alta firma, Rafaello isi protejeaza noua investitie si a decis sa isi faca societatea in Sunderland. Raf’s Pub Ltd este o companie activă constituită la 16 ianuarie 2020 cu sediul social în Sunderland, Tyne and Wear. Codurile industriale ale societatii sunt : Case publice și baruri (Clasificarea SIC Marea Britanie 2007), Activități de servire a băuturilor (Comunitatea Europeană NACE. La adresa respectiva sunt inregistrate alte 5 firme, fara legatura insa cu Tucan Jr. Societatile care impart aceiasi ,,usa” sunt : FAT BOY STATION LTD, JENNYLACDANG LTD, NAILEDIT BY DYRA LUXE LTD, REDEMPTION PROMOTIONS LIMITED si RAILWAY TAVERN. Cladirea in care va fiinta Raf’s Pub se afla in fata Prefecturii pe Tomis. Imobilul este foarte ingust si doar terasa situata la ultimul etaj salveaza situatia. Tucan Rafaello viziteaza destul de des santierul, verificand la sange calitatea lucrarilor.

Fiul lui Jean Tucan (marele latifundiar de Navodari), Rafaello nu are prea multa inspiratie in a porni o afacere. La Tribunalul Constanța este înregistrat dosarul cu numărul 7916/118.2020 la Secția a II-a civilă, unde obiect este opoziția la dizolvare. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța se opune procedurii de dizolvare a societatii Bahur Queen SRL – detinuta de Tucan Tiberiu Rafaello Cristian. Primul termen este pe data de 26 ianuarie 2021. Opoziția este solicitata atunci când o societate cere dizolvarea înainte de a achita datoriile către instituțiile financiare. Astfel, intelegem ca exista ceva datorii consistente pe care Tucan Jr a omis sa le achite catre ANAF. Bahur Queen SRL a fost înființată în anul 2017, cu sediul social pe bulevardul Mamaia, municipiul Constanța. Asociat unic al societatii cu un capital social de 200 de lei este Tucan Tiberiu Rafaello Cristian. Activitatea principală a este „Comerţ cu amănuntul al florilor, plantelor şi seminţelor; comerţ cu amănuntul al animalelor de companie şi a hranei pentru acestea, în magazine specializate”. Firma a mers pe pierdere de la infiintare.

In ciuda faptului ca afacerile ii merg prost, Tucan Jr a facut o achizitie imobiliara in plin centru Constantei. Acum un an a cumparat si renovat o vila interbelica, imobil situat in spatele Muzeului de Arta. Rafaello a intrat deja in conflict cu cei de pe strada, asta dupa ce le-a ridicat stergatoarele masinilor parcate in fata casei . Fan al marcii Porsche, Tucan isi ,, intinde “ cat poate colectia de masini, doar pentru a ocupa strada din fata casei.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Casa fostului director al Petromin a ajuns la un chirurg estetician

Pilotajul în porturile maritime, asigurat cu piloții CN APM SA