in ,

Tucan Jr vinde spatiul comercial din cladirea de pe Tomis

Jean Tucan Jr este proprietarul intregului imobil. Cladirea construita in anul 1920, are un regim înălţime – D+P+2E. In urma cu cateva luni, Tucan a renovat la exterior imobilul si a efectuat ceva lucrari la sistemul alimentarii cu apa.

La parter, exista o cafenea. Spatiul este inchiriat, iar chiriasul va trebui sa renegocieze cu noul proprietar. Asta daca se va gasi cineva interesat sa plateasca 360.000 euro pentru 89,77 mp.

O suma foarte mare, luand in calcul oferta consistenta de spatii comerciale scoase la vanzare sau inchiriere pe bulevardul Tomis. Zona e ,,moarta” comercial. Cafeneaua de la parter supravietuieste datorita angajatilor de la CJC si Primarie, acestia apeland pentru un coffe to go.

Situatia este cu adevarat proasta daca – dupa zeci de ani, pana si magazinul alimentar de la Grand – subsol, a fost inchis si spatiul oferit pentru inchiriere. Iar acest magazin era emblematic pentru zona Tomis. Intre Grand si cladirea lui Tucan, alte cinci spatii sunt scoase la mezat. Asta pe o portiune de vreo 200 metri. Tucan spera insa ca va incasa cei 360.000 euro.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

EXPOZIȚIE DE ARTĂ VIZUALĂ / Diversitate și Unitate Dobrogeană – Home Art ediția a-III-a

Stefanescu de la Tonis Trade ar vrea un mini-hotel pe Negru Voda