in

Tupeu la pachet cu Lamborghini / Aventador Milionarul Odagiu parcheaza pe doua locuri rezervate persoanelor cu handicap

Stefan Odagiu de la Stefan Building Aop Srl isi permite orice capriciu. De la achizitia ultimului model de Lamborghini pana la aroganta de a parca pe doua locuri. Tupeul depaseste insa limita bunului simt – cele doua locuri de parcare fiind rezervate persoanelor cu handicap.

Lumea comenta si ii adresa epitete nu tocmai placute. Pe milionar il durea insa la basca. Doar interventia politiei locale l-a miscat din parcare. Si tot el era nervos.

Odagiu sfideaza prin opulenta afisata. Masini scumpe si yacht de lux – garat in portul Tomis. Iarna se plimba cu un Bentley Bentayga.

Cel mai mare yacht ancorat in portul turistic Tomis e trecut pe numele lui Stefan Odagiu.

Stefan Odagiu a facut avere din imobiliare. In 2013, a deschis un PFA – ODAGIU ȘTEFAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ , sediul inregistrat fiind Str. TOAMNEI 1 Et: 3 camera 303- Hotel REX Tulcea. In 2016 a fondat Building Stefan Aop S.R.L. – firma ce a raportat conform ultimului bilant depus, o cifra de afaceri de 28.495.830 RON. Blocurile de locuinte sunt ridicate in zona Mamaia sau in Tomis Nord Constanta. Odagiu apare si in Tefani Wind Srl ( centrale eoliene).

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fosta sefa a Trezoreriei ridica un imobil cu doua etaje in piata Ovidiu

Vila cocheta a avocatului Filisan