in ,

Ultimul tip de BMW M4 Competition pentru patronul de la Barracuda Navigation

Impatimit al masinilor puternice si foarte scumpe, egipteanul R.M. si-a adaugat o noua piesa in catalog. BMW M4 Competition xDrive este atât cel mai scump, cât și mai important, cel mai performant model din gama M4. Adăugarea tracțiunii integrale permite acestei rachete de croazieră bavareză să ajunga de la 0 la 60 mph într-un scurt timp de 3,4 secunde, nu este rău pentru o mașină care are aproape două tone.

Garajul (respectiv strada) este plin cu autoturisme exotice, de la Lamborghini Urus si pana la Mercedes AMG. E aproape normal, cu banii obtinuti din transportul maritim de marfuri, patronul de la Barracuda isi permite orice fita in materie de masini.

Barracuda Navigation isi are sediul in Constanta pe bulevardul Mamaia. Firma ce a fost inregistrata in 2021 (obiect de activitate – depozitarea și activități auxiliare pentru transporturi) se afla sub ,,umbrela” Horus Shipmanagement Co. Concernul Horus Air & Sea Transport a fost fondat de Essam EL Shazly in 1992, sediul central fiind la Cairo – Egipt.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

SC Marent 99 SRL construieste la Trocadero

Defrișarea văii Modern