in ,

Un bloc a aparut printre casele de pe General Manu

Investitorii imobiliari gasesc intotdeauna o cale prin care sa isi atinga scopul. Chiar daca primesc autorizatie pentru o casa, clar, va rasari un bloc, dupa ce se apeleaza la diferite tertipuri. Cel mai bun si cel mai recent exemplu este cel de pe strada General Manu (in spate la Tomis).

Pe terenul identificat prin numar cadastral 223079, cu o suprafata de 160,00 mp – exista pana de curand o casa veche. Imobilul a fost cumparat de Ionescu Nicolae – conform contractului de vanzare cumparare autentificat prin nr. 613/ 11.03.2015 la birou individual notarial Serban Mihaela.

In 2021, a fost eliberata autorizatia de constructie nr 654. Conform PUZ –ului – zona permite locuinte individuale cu maxim P+2E. La un astfel de nivel, imobilul s-ar fi incadrat de bine de rau in peisajul dominat de vile.

Proprietarul a vrut mai mult si astfel din 2 etaje au aparut 3. Cum a reusit? Simplu. Reproducem paragraful din legislatia din domeniu ,, exceptie facand parcelele de colt ce pot atinge o inaltime maxima de 15,00 m (P+3E).

Investitia lui Nicolae e pe colt si astfel strada General Manu s-a procopsit cu un bloc modern de 3 etaje – printre case.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dumitrache si-a luat ultimul tip de Aston Martin

Informare Publică: Avarie pe strada Cumpenei din municipiul Constanța!