in

Una din locatiile in voga acum 20 ani / Fosta pizzerie Coral a ajuns o ruina

Nu existau nici mall-urile si nici cafenelele de fite. Era doar Beta si Coral. Daca Beta si-a rezolvat neintelegerile dintre actionari si in acest moment a revenit in topul cafenelelor, Coral a ajuns o ruina. Locatia era punctul forte. Cu vedere la mare si foarte usor de ajuns indiferent din ce zona a orasului veneai.

Din pacate, lipsa de interes a fostului proprietar – Petronela Taralunga, a transformat cafeneaua mai intai intr-o ,,bomba” de cartier, cu mobiler vechi si preparate dubioase, apoi un lacat pe usa a consfintit disparitia unui simbol.

Restaurantul a funcţionat pe societatea Snack Bar Coral 95 SA, în care erau implicati Fondul proprietăţii private III Transilvania, Coral Snack Bar SRL şi Petronela Ţarălungă.

De ceva vreme (aproximativ 2 ani), Coral a intrat in portofoliul sefului Comtrans SA – Marin Trandafir. La data respectiva, multi au crezut ca banii lui Trandafir vor resuscita locatia. In fapt, dupa tranzactie, Pizzeria Coral a fost abandonata.

Interiorul a fost golit de mobilier si de atunci se aduna praful in interior si se prelinge apa ploii prin fisurile peretilor. Locul arata jalnic. Mai ales in comparatie cu vecinul Irish Pub situat la zece metri distanta.

Intre timp, Marin Trandafir , infloreste. Comtrans SA ridica un hotel de cinci stele în staţiunea Mamaia. Cu sediul social în municipiul Constanţa, Comtrans SA a luat fiinţă în anul 1991. Capitalul social subscris, de 16.87.150 de lei, integral vărsat, este compus din 674.860 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Firma este deţinută de Rimar Trade SA, cu 90,5389% din capitalul social, şi Acţionari Listă Persoane Fizice, cu 9,4029% din capitalul social, cu 0,0582% din capitalul social. Marin Trandafir este administratorul societăţii, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Rimar Trade SA a luat fiinţă în 1996 şi are sediul în municipiul Constanţa. Firma este controlată de Trandafir Loredana-Simona, cu 0,419% din capitalul social, Vlad Valerica, cu 2,094% din capitalul social, Trandafir Marin, cu 96,649% din capitalul social, Trandafir Alina, cu 0,419% din capitalul social, Trandafir Ioana, 0,419% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare, este Trandafir Marin.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Se oprește apa în localitățile Coroana, Darabani, Vâlcelele și Independența!

Atenție, se oprește apa în zona Campus din municipiul Constanța!