in ,

Unde are de gand sa construiasca Lixandru de la Eurovial

Casele vechi au fost demolate si zona curatata de resturi. Proprietatea lui Virgil Lixandru se afla in spatele benzinariei de la Autogara.

Mai precis, dupa linia de blocuri cu patru etaje ce marginesc bulevardul Ferdinand. Terenul vine in prelungirea unei alte proprietati a lui Lixandru. In fapt, capatul curtii (gardul ce le despartea a fost daramat) se duce acum pana spre zona Spitalului Clinic de Boli Infectioase.

Sunt ceva metri patrati de teren. Singura problema(cel putin pe moment) sunt casele din jur. Lixandru ar vrea un complex rezidential din blocuri cu cel putin patru etaje.

Daca la celalalt capat, unde terenul este spatios, merge, pamantul dintre case, ingust, nu prea ii da sanse. Doar daca continua campania de achizitii si darama ce are in jur. Totul e posibil.

Agertrans SRL a fost înființată în anul 1998, cu sediul social în Agigea, pe strada Ecluzei. Asociați sunt  Virgil Lixandru, cu 99,99% și Paula Anca Lixandru, cu 0,01%. Administrator este Nelu Voicilă. Euro Vial Property SRL are ca si fondator al societății –  persoana juridică Euro Vial Residence SRL, cu sediul în municipiul Constanța și pe Lixandru Paula-Anca, cea din urmă fiind și administrator al firmei.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce masina conduce administratorul special al societății Electrocentrale Constanța SA

In colectia de sute de mii de euro a lui Țîru Flavius… Un Jaguar vechi de 25 ani