in ,

Unde construieste Tapangea

Sau cel putin, unde construia. Asta pentru ca de cateva luni, lucrarile la blocul de patru etaje, au fost sistate. Nu cunoastem motivul pentru care sa asternut linistea pe santier, ce stim sigur, e faptul ca Lucian Tapangea foloseste locul pentru a-si parca BMW-ul.

Cladirea ridicata pe SC Absolut Developments SRL, a starnit ceva valva la momentul obtinerii PUZ-ului. Locuitorii din zona (Tomis 3 – Dacia) nu erau speriati de aparitia unui bloc de nivelul celor din jur (maxim patru etaje), temerile erau bazate pe zvonul ca va aparea un turn. Pana la urma, au fost doar cele patru etaje regulamentare. Totul pe pamantul proprietate a celor doi Tapangea. In acte apare un teren în suprafață de 550 mp, înscris în cartea funciară a UAT Constanța, conform contractului de vânzare – cumpărare autentificat sub nr. 1844/24.05.2011 la Biroul notarului public Florin Vișan. Pentru ca nu era de ajuns, in prima parte a lui 2014 au mai cumparat 342 mp si tot in acel an, inca 262 mp.

Societatea a fost infiintata special pentru ridicarea blocului. Astfel, autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Absolut Developments SRL, cu sediul pe bulevardul Tomis din Constanţa, a avut loc in 2016. Activitatea principală – dezvoltare imobiliară. Fondatori sunt Lucian Tapangea şi Decebal Tapangea, cel din urmă fiind şi administrator. Afaceristul Decebal Tapangea apare, în calitate de asociat, în fima SC Decar, radiată, şi Casa de Expediţii ‘Phoenix’ SA, în funcţiune. Pe de altă parte, Lucian Tapangea apare ca asociat doar în firma Absolut.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: Știre falsă privind întreruperea furnizării apei în municipiul Constanța!

Informare publică: Trafic îngreunat pe strada I. G. Duca din municipiul Constanța!