in

Unde construieste viceprimarul Rusu

Cladirea ridicata de Ionut Rusu se afla in coltul format de strazile Calarasi cu Mihai Viteazu. Un imobil cu doua etaje ce va gazdui sediul firmei Stargate Crewing.

Pe locatia respectiva a existat un corp de casa vechi, locuinta ce pana acum cativa ani era salasul unor familii de tigani. Dupa ce a ajuns in proprietatea firmei Stargate, casa batraneasca a fost demolata si la scurt timp au inceput si lucrarile pentru ridicarea noului imobil.

Potrivit declarației de avere, acesta deține, împreună cu Elena Sorina Rusu un teren în suprafață de 1.000 de metri pătrați, în zona Tomis Plus. O vila în suprafata de 639 de metri pătrați, ceasuri și bijuterii în valoare de 50.000 de euro. Cont de 210.000 lei si un altul de 50.193 euro. Suma de 854.563 de lei (2020) obtinuta ca si asociat unic/dividente de la Stargate Crewing Agency SRL. Ionuț Rusu i-a împrumutat 40.000 de euro lui Tiberius Emanuel Hodor (asociat). Viceprimarul este asociat (cu 50 %) în Crewseas Management Limited – firma inregistrata in Marea Britannie.

SC Stargate Crewing Agency SRL a fost fondată în 2004 si isi are momentan sediul intr-un bloc de pe Mircea. Vizavi de fostul sediu al Camerei de Comert. In acest moment, administratorul Stargate Crewing Agency SRL este Florin Bogdan Răducanu. Acesta este administrator si la SC Erbi Design SRL, București, unde este și asociat cu 50% din capitalul social.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum arata vila lui Babus Senior

Dupa ce a achizitionat imobilul de pe Tomis, Dentistul Tudose si-a luat si un Bentley Continental GT