in

Unde e ,,peticul” de teren cumparat de Bucovala de la Primarie

O bucatica de teren era necesar pentru a intregi mosia Bucovala din zona centrala. Un teren de 39 mp ii lipsea lui Stelian Bucovala pentru a completa cei 325 mp, pe care afaceristul ii avea deja in zona, dupa ce demolase niste case vechi.

 

Pentru a intra in posesie, investitorii imobiliari Bucovală Stelian, Mihai şi Bocea au chemat în judecată Consiliul Local Municipal, Primarul Municipiului Constanţa şi Municipiul Constanţa prin Primar, în dosarul 31/36/2020. La final au obtinut o hotarare privind aprobarea vânzării directe și a raportului de evaluare ce stabilește prețul de vânzare al bunului imobil, teren, proprietate privată a municipiului Constanța, situat în str. Bogdan Vodă nr. 59, în suprafață de 39 mp. Bucovala Stelian a platit pentru cei aproximativ 40 mp in centrul orasului, suma de 14.446,38 euro, fără TVA.

 

 

De ce atata show pentru 39 mp ? Terenul este situat exact in spatele vilei familiei Bucovala. Aici au existat doua corpuri de case vechi, cumparate si demolate de Bucovala. Intre fostele case batranesti si vila, era fasia de 39 mp. Iar Bucovala a facut tot ce este posibil pentru a achizitiona terenul.

M.P

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Odagiu si-a scos Lamborghini-ul la o cafea in Portul Tomis

Ce vila cubista are afaceristul Elias-Bagiu Liviu