in ,

Unde locuieste Goşu de la G.M.G.

Daca este sa ne luam dupa datele oficiale, Gheorghe Gosu nu o duce foarte bine. Vestit pentru hotelul G.M.G. de pe bulevardul Mamaia, Gosu incearca sa dreaga situatia si sa isi salveze afacerea. Lacto G.M.G. SRL, firma care deține hotelul G.M.G. din Constanța, este în insolvență. Vremuri grele, dar resedinta familiei Gosu arata ce bine le mergea odata.

Vila se afla pe una din strazile de la Capitol. Cladirea este impersonala si ,,rece”. Gosu a ales marmura si fierul beton in detrimentul unei curti cu iarba si pomi. Totul este betonat.

Range Rover-ul de culoarea ,,oului de rata” apartine familiei Gosu. Se potriveste intr-un fel cu nuanta vilei.

Din pacate pentru Gosu, o firmă de imobiliare se ocupă deja de vânzarea hotelului GMG. Cladirea a fost scoasa la vânzare pentru pretul de 2.390.000 de euro. E de ceva vreme pe piata si nimeni nu a fost interesat sa faca macar o oferta. Societatea Lacto GMG SRL a fost înființată în septembrie 1999 și are sediul social în municipiul Constanța. Firma are ca obiect de activitate „restaurante“. Administratorul societății este Gheorghe Goșu. Potrivit datelor oficiale, ultimii ani au fost pe minus. Conform ultimului bilant, Lacto GMG SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, un profit net de -215.353 lei, datorii de 519.412 lei și niciun angajat.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare publică: UPDATE – Lucrare programată în mun. Constanța, miercuri – 23 martie 2022

Gavriş de la Gavricom si-a vandut Audi-ul cu 7.800 euro