in ,

Unde locuieste si ce masina conduce mostenitorul lui Idu

Bogdan Idu este baiatul lui Corneliu Idu, fostul patron de la Octogon Gas, Comvex si Idu Shipping. Averea familiei – de aproximativ 100 milioane euro, a fost mostenita de Bogdan. Chiar daca este milionar, Idu Jr trebuie sa urmeze pasii oficiali atunci cand are ceva de renovat. Inclusiv pentru o banala aprobare in vederea inchiderii balcoanelor. Sunt mai multe, pentru ca Bogdan locuieste la bloc (propriul lui bloc). La cati bani are, ne-am astepta la un palat de genul ridicat de Samara. Mare si cu multe coloane si turnulete. In fapt, exista si un astfel de casa cu nuante kitsch. Undeva in Ovidiu, pe malul lacului. Dar zi de zi il gasim in centru.

Mostenitorul imperiului Idu – locuieste pe Rascoalei. Nu e zona rezidentiala si nici macar de vile procopsite. Pe sub balcoane trece autobuzul 43 si la parter isi desfasoara activitatea o firma de asigurari (in spatiul inchiriat de Bogdan Idu).

Cladirea – un bloc in toata regula, ii asigura insa tot luxul necesar. Etajul superior gazduieste un penthouse de lux. La subsol exista un garaj destul de incapator pentru a gazdui masinile familiei Idu.

Masina folosita zi de zi – pe timp de iarna este un Range Rover. O editie de lux si mult mai puternica decat cele din gama obisnuita.

M.S.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

RAJA Constanța lansează concursul de pictură și desen “Apa este viață!”

Unde functioneaza Consulatul Onorific al Republicii Indonezia