in ,

Unde si ce construieste Ali Ibram – fostul asociat al lui Carol Dichiu

Prin societatea BYG GNS Development SRL, Ali Ibram a solicitat, in 2021, emiterea unui certificat de urbanism necesar unei investiții pe strada Calafatului din Constanța. La data respectiva, Primaria zis Nu. BYF SRL ceruse acordul pentru ,,Împrejmuire teren construire imobil S+P+2E+etaj tehnic – locuințe colective”, iar raspunsul municipalitatii : „Nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (utilizări admise și regim de înălțime)”.

Pana la urma, lucrurile s-au rezolvat, iar Ali Ibram a trecut la treaba. In scurt timp, cele doua blocuri au fost ridicate si se lucreaza deja la finisaje.

Cartierul Viile Noi este o zona de case. Blocuri exista doar in cartierele vecine – Km 4-5 si CET. Aparitia celor doua cladiri de trei etaje in ,,padurea” de case, e destul de ciudata. Dar exista avizul favorabil al autoritatilor – iar urbanistii nostri s-au bazat ei pe ceva.

Înfiinţată în anul 2020, BYG GNS Development SRL are sediul în municipiul Constanţa. Ali Ibram este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare imobiliară. Firma cu trei angajati, a raportat 0 ca cifră de afaceri și un profit de 4.000 de lei. Ali Ibram a fost asociat în SCM Recycling SA cu unul dintre ei mai mari afacerişti din domeniul recuperării deşeurilor metalice din Constanța, Carol Viorel Dichiu.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare Publică: Avarie în Stațiunea Mamaia!

Comanescu are garajul cat o vila