in ,

Unde vrea sa ridice Modrea blocul de 7 etaje

Un nume ce pare a nu avea rezonanta in zona imobiliara din Constanta. In fapt, Modrea Alain e un personaj ,,greu” datorita consoartei. Acesta este sotul Adrianei Strutinsky (fosta nevasta a lui Sorin Strutinsky). Si cu asta am spus tot. Nici nu mai are relevanta faptul ca  Modrea a ocupat functia de şef al Vămii Cluj, legatura directa cu Strutinsky il propulseaza in mediul inalt al imobiliarelor de la mal de mare. Adresa firmei lui Alain Modrea este identica cu cea a societatii deținută de Adriana Strutinsky – Lake View Constanța de pe Bulevardul Mamaia. Printre altele, fostul vames are si un teren de aproximativ 1.000 mp, pe malul marii.

Situat in ,,capul” vilelelor de lux ridicate in spatele Spitalului Militar, terenul e la cativa metri de mare. Locatia e una de vis, iar proiectul pe masura zonei. Modrea a solicitat  Primăriei Constanța să-i emită aviz de oportunitate pentru construirea unei clinici de înfrumusețare cu spații de cazare.

Pe terenul format din două parcele ( de 472 mp, respectiv 470 mp, alipite), Modrea intenționează să ridice o cladire cu un regim de înălțime propus de până la 7 etaje. Cam inalta in raport cu vilele din zona. Dar proiectul a fost inaintat comisiei tehnice de urbanism din cadrul Primăriei Constanța – în speranța că va obține avizul de oportunitate necesar  PUZ-ului.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum arata imobilul ridicat de viceprimarul Rusu

Informare Publică: Lipsă presiune în orașul Techirghiol!