in ,

Urecheanu de la Arpinav s-a descurcat binișor

Crewing-ul ca si afacere, nu mai este ce a fost. Anii de glorie au apus si bani nu se mai fac din plasarea fortei de munca la bordul navelor. Prima agenție de crewing, Arpinav, a fost înființată în 1992, la Constanța, de un navigator roman – comandantul de cursă lungă Dan Urecheanu. Perioada de prosperitate a avut ca rezultat – sediul de pe bulevardul Ferdinand.

De cativa ani insa, cladirea era goala, angajatii veneau la birou, marinarii – nu. Treburile mergeau atat de prost, incat, exista o singura zi din saptamana cu program. In fapt, nici ziua respectiva , nu era zi completa, doar trei ore de lucru cu navigatorii. Ditamai sediul de pe Ferdinand a devenit brusc o povara pentru patroni. Asa ca, l-au scos pe piata. Chiria ceruta era de 5.000 euro pe luna plus TVA.

Anuntul a stat aproape jumatate de an pe site-urile de specialitate. Nimeni nu era interesat. Pana la urma, Urecheanu s-a descurcat. Teatrul de Stat Constanţa si-a mutat birourile in cladirea de pe Ferdinand. Teatrul de Stat este o instituţie publică de cultură, aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Informare Publică: Avarie pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța!

Constanța: Atenție, se oprește apa în zona ICIL!