in ,

Valentin Popescu nu a reusit sa ridice blocul de pe Aleea Lupeni

In urma cu un an, sapase fundatia si împrejmuise locatia cu un gard de plasa. Panoul regulamentar anunta intentia firmei Octav Tour de a construi un imobil D+P+5-7E.

Proiectul era neverosimil – Aleea Lupeni fiind o straduta subtirica ce se strecoara printre cladirile interbelice de pe Ferdinand si blocurile cu patru etaje de pe marginea strazii Traian. Un colos de beton de sapte etaje nu isi gasea locul.

Conform proiectului, imobilul trebuia sa se ,,lipeasca” efectiv de o cladire interbelica. Clar nu i-ar fi rezistat peretii si fundatia dupa aparitia blocului turn. Intre timp, lucrurile au intrat pe un fagas normal si totul a fost blocat. Asta se vede si la fata locului.

Groapa fundatiei a fost umpluta cu pietris, gardul demontat si exact la mijlocul locatiei – a aparut si o caseta ENEL.

Asta pune punct viselor S+P+5-6-7E. Poate o vila micuta, un magazin sau o parcare. In spatele proiectului esuat se afla SC Octav Tour SRL – respectiv Valentin Popescu. Potrivit Registrului Comerţului, societatea Octav Tour SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Asociaţii firmei sunt Bologa Radu Nicolae si Popescu Octavian Mihai. Administratorul societăţii este Popescu Valentin. Acesta a fost şi asociat al firmei, dar ulterior i-a cesionat lui Octavian Mihai Popescu 85% din Octav Tour. Activitatea principală, conform codificării CAEN, este „activităţi ale agenţiilor turistice“.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andy Jalba in inspectie pe santier

RAJA: Informare situație ploi în Constanța