30.4 C
Constanța
luni, iulie 15, 2024

Verioti si-a ,,luat” strada

Cea mai impozanta casa din Constanta apartine unui milionar controversat – Gheorghe Verioti. Opulenta si luxul merg mana in mana cu suprafata imensa de teren- fix in buza marii. Depaseste ca marime, inclusiv proprietatea lui Samara (situata la cativa zeci de metri departare). Strada Eminescu este poreclita Ulita Bogatilor, iar averile cumulate a celor care locuiesc in zona, ajung undeva la jumatate de milliard de euro. Dar niciodata nu e de ajuns cand e vorba de lux.

Asa ca Verioti e intr-o renovare continua a proprietatii sale. La adresa respectiva locuieste Gheorghe Verioti, sotia Mariana, fetele – Elena si Ioana, precum si baiatul Constantin. Gheorghe Verioti este un personaj extrem de discret, a carui poza nu a aparut niciodata in presa. El este insa cunoscut in cercurile inalte din Constanta, dar nu pentru avere, ci pentru cazurile in care a fost cercetat penal. Actionar la firma Corona Shipping, el a fost inculpat, in anul 2004, alaturi de alte 79 de persoane, in „dosarul Flota”, ca administrator al respectivei societati. Conform rechizitoriului, Verioti Gheorghe, fost şef serviciu navlosire din fosta IEFM Navrom, a fost urmarit penal pentru art.10 lit. a din Lg.78/2000 , ca fiind dobânditorul ultimelor 4 nave, în numele SC Corona Shipping International SRL Constanţa, la valori vădit diminuate faţă de cele comerciale. Dupa acest episod, Gheorghe Verioti si-a dezvoltat mai multe afaceri in domeniul transportului maritim, al imobiliarelor, dar si mass-media si turism. Aici si-a deschis cateva firme – S.C. HOLIDAY CLUB OLIMP S.R.L.- S.C. TOURISM CONSULTING & MANAGEMENT S.R.L. si VERTUTI CON TTV, toate implicate intr-o tranzactie cel putin ciudata in privatizarea din Neptun –Olimp. VERTUTI are adresa de contact la vila de pe Eminescu.

Din pacate, Gheorghe si-a tarat inclusiv fiica cea mare – Elena, intr-o intermediere ce era sa se lase cu inchisoare. El şi fiica sa au fost acuzaţi de DNA că ar fi intermediat o şpagă de un milion de euro într-un dosar în care este vizată Vanessa Amal Youness, o apropiată a fostului premier, Emil Boc. Aceasta ar fi cerut suma de bani de la controversaţii Claudiu Florică și Dinu Pescariu, pentru atribuirea unui contract IT, în 2011, cei doi oameni de afaceri fiind şi cei care au denunțat-o în 2016.

Youness ar fi primit milionul de euro în contul din Elveția al unui off-shore din Seychelles, bani care nu au mai fost găsiţi, prin intermediul unei alte firme off-shore, deţinute de omul de afaceri constănţean. Proprietatea de pe malul marii nu ii satisface insa in totalitate ego-ul. Verioti isi aroga din cand in cand – inclusiv dreptul de proprietar al domeniului public. Asa cum s-a intamplat acum ceva timp. Partea vulgara si agresiva a milionarului a iesit la suprafata cand o femeie si-a parcat masina in fata vilei.

Doamna avea o ceremonie la Casa Casatoriilor si pentru scurt timp a lasat autoturismul vizavi de casa lui Verioti. Gheorghe a iesit nervos si a inceput sa dea cu picioarele in masina. Cand a sosit femeia, care si-a cerut scuze daca a deranjat, a fost întâmpinată de afacerist cu injuraturi si amenintari. ”Iți dau una te lipesc de mașina asta, căcăcioaso, ți-au luat tac-tu și mă-ta mașină și comentezi la mine?” – exemplu de conduita tip milionar – ,,proprietar “ de strada.

M.S

 

Cele mai citite

O resedinta pe masura averii / Raica Mugurel a inceput modificarea vilei Cerchez din zona veche

Cea mai impozanta cladire din Peninsula a ajuns in...

Oil Terminal cu o noua infatisare

Sediul administrativ de pe Caraiman a fost renovat si...

In sfarsit a gasit o intrebuintare / Talpes Jr. dă spectacole in fosta Gradina Tomis

Prin SC Alt Trend MG, juniorul Talpes Giuliano a...

Ce masina conduce George Simion de la AUR

Banuitor si circumspect, asa il putem evalua pe seful...

O masina pe masura lui Gabriel Comanescu?

De obicei – se compenseaza ceva, atunci cand umbli...
spot_img

Pe aceeasi tema

Topicuri

Colectia de milioane! Masinile lui Odagiu, „bat” spre 2.500.000 Euro

Greu de crezut, dar colectia apartine unui afacerist local....

Odagiu defileaza cu Rolls Royce-ul Spectre pe Tomis

Epatare e putin spus. O masina ce poate ajunge...

Odagiu e prezent mereu la blocul de pe Primaverii

Isi parcheaza Bentley-ul peste drum, direct pe trotuar. In documentele...

Ce masina conduce George Simion de la AUR

Banuitor si circumspect, asa il putem evalua pe seful...

O masina pe masura lui Gabriel Comanescu?

De obicei – se compenseaza ceva, atunci cand umbli...

Bucovala & compania

Singur la masa, e usor abatut si cam trist. Cand...

Il puteti gasi mereu pe Grivitei

Fostul vice are un program previzibil. Mereu -  dimineata...

Categorii populare

spot_imgspot_img