in ,

Vestitul vames Claudiu Constantin Olteanu isi ridica casă

In fapt, pare mai mult un bloc in toata regula decat o casa obisnuita. Dar va fi caminul fostului adjunct al șefului Biroului Vamal Constanța Sud Agigea, Claudiu Constantin Olteanu. Numele sau a aparut in mega-ancheta de corupție instrumentată de DNA și cunoscută generic drept Dosarul Portul.

În calitate de adjunct al șefului Biroului Vamal Constanța Sud Agigea, Olteanu a fost acuzat de procucurorii DNA de „inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup“ și, respectiv, „două infracțiuni de luare de mită, ambele în formă continuată“. Curtea Supremă a decis insa – achitarea. Asa ca, Olteanu a trecut la contra-atac si a dat la randul sau in judecata Statul Român prin Ministerul Finanțelor Publice, pentru repararea prejudiciilor cauzate de erorile judiciare în legătură cu Dosarul Portul. Cazul e pe rolul Secției I Civile a Tribunalului Constanța, cu numarul 8068/118/2021.

Avand in spate decizia Curtii Supreme, Olteanu va primi ceva despagubiri. Bani sunt si vor fi, lucrarile la vila sunt in grafic, fostul vames are deci toate motivele pentru a fi fericit. Resedinta este situata intr-o zona foarte buna a orasului. Portiune situata intre strada Chiliei si Bulevardul Mamaia. Termenul pentru finalizarea lucrarilor este octombrie 2022.

M.S.

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un presedinte la plimbare

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență