in

Victor Manea – Dezvoltator imobiliar

Fostul presedinte al PNL Constanta  a  devenit dezvoltator  imobiliar,  alaturi de un personaj destul de controversat.  Victor Manea , alaturi de sotia lui – Ecaterina, a pornit un amplu proiect pe un teren ce apartine in cota parte lui Druga Bogdan.  Un domn ce vine dintr-o zona in care infractiunea se impleteste cu afacerea.

Druga e cunoscut foarte bine in Km 4-5 atat pentru  Restaurantul Ares pe care il detine in piata, cat si pentru masinile de lux din garaj. Oricum , alaturarea lui Manea cu Druga a ridicat ceva semne de intrebare. Zona detinuta de cei doi este situata in partea de Sud a municipiului si este delimitata in partea de Nord de o proprietate privata, in partea de est de Sos. Mangaliei, in partea de sud de Str. Amurgului si in partea de Vest de Str. Sg. N. Grindeanu si o proprietatea privata.

Primul teren in suprafata  de 600 mp este situat pe  Sos. Mangaliei, Nr 84 – cu acces din str. Serg. Nicolae Grindeanu. Cel de al doilea are 1.261 mp  in acte si  apare  pe Str. Serg. Nicolae Grindeanu, nr. 70B.  Manea Ecaterina și Drugă Bogdan au achizitionat  primul teren prin Contractul de vânzare-cumpărare autentificat prin încheierea nr. 1769 din 05.04.2004, iar  Manea Victor a dobândit  bucata de pamant prin Contractul de vânzare-cumpărare autentificat prin încheierea nr. 3971 din 09.11.201.  Manea are bafta pentru ca la doi pasi  de terenul sau se ridica blocurile turn din 4-5. Astfel,  max  admis pe hartie este de  P+5E-8E. Asocierea cu Druga va duce probabil la un castig consistent, dar zona interlopa nu ii face cinste lui Victor Manea.

M.S

Scris de Marius Stirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Maria Tanase si marea

Livadariu de la Insula lui Ovidiu are masina sub sechestru